Enthousiast over de mogelijkheden van smart home.
Funliving > Blog > Funliving Smart Home Blog > Fibaro app voor je smartwatch met Android Wear

Fibaro app voor je smartwatch met Android Wear

Fibaro app voor je smartwatch
Met de Fibaro app voor je smartwatch kun je scenes op je Fibaro systeem direct starten met je horloge. Handig om snel een scene te kunnen starten, zonder je telefoon uit je zak te halen. Deze is beschikbaar voor Android Wear in combinatie met een Android smarthphone.

Hoe gebruik je Fibaro op je Android Wear smartwatch?

Ga naar de Google Play Store op je smartwatch in installeer de Fibaro App of installeer door via de play store op je PC te kiezen voor je smartwatch bij installatie. Als de app nog niet op je toestel staat, installeer deze dan ook op je toestel en log in met je Fibaro ID.

Open de Fibaro App op je toestel. Zorg ervoor dat je smartwatch verbonden is met het toestel.

Kies voor ‘download scenes’. Dit gebeurd als het goed is vanzelf. Alle scenes beschikbaar in de Fibaro App op je toestel worden gesynchroniseerd en zijn beschikbaar om uit te voeren van je smartwatch.

Wil je niet alle beschikbare scenes zien in de Fibaro app voor je smartwatch? Ga dan naar de instellingen van de Fibaro app op je telefoon en kies voor ‘select scenes’ onder het kopje ‘Scenes voor Android Wear’. Hierin kun je selecteren welke scenes je wel of niet wilt zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *