Smart Home Mogelijkheden

Funliving laat u de smart home mogelijkheden zien die wonen leuker, comfortabeler en makkelijker maken. Van de slimme thermostaat die leert hoe u uw huis verwarmd wilt hebben tot lichten die automatisch aan- of uitgaan als u de ruimte betreedt en weer verlaat. Van het beveiligen van uw woning als u van huis bent of boven ligt te slapen tot het automatisch bewateren van uw tuin als het te lang droog is geweest. Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die er zijn.

Smart Home Mogelijkheden Beveiliging

Beveiliging

Heeft u het alarm wel aangezet? Zijn alle ramen wel dicht? Met smart home beveiliging kunt u dit op afstand bekijken en weet u zeker dat uw huis beveiligd is. Door middel van sensoren, camera’s, en slimme sloten kunt u uw huis beveiligen tegen ongewenste bezoekers.
Meer informatie over beveiliging.

Smart Home Mogelijkheden Verlichting

Verlichting

Laat ook uw verlichting voor u werken. Zo kunnen lampen aangaan als u een ruimte betreedt en schakelen deze automatisch weer uit wanneer u niet meer in de ruimte bent. Ook kunt u instellen dat de verlichting aangaat na zonsondergang zodat u nooit in een donker huis thuiskomt. Dit biedt comfort, veiligheid en bespaart energie!
Meer informatie over verlichting.

Smart Home Mogelijkheden Verwarming

Verwarming

Geen gedoe meer met woonruimtes die te warm of te koud zijn. En bespaar tot wel 20% aan energie! Installeer een slimme thermostaat zodat de juiste kamer warm is als u de ruimte betreedt, en de verwarming weer uitschakelt wanneer u de ruimte verlaat. De slimme thermostaat leert van uw gedrag en past zich hierop aan. Zo gebruikt u de verwarming alleen waar en wanneer het nodig is.
Meer informatie over verwarming.

Smart Home Mogelijkheden Comfort

Comfort

Zet uw favoriete muziek alvast aan, dim de lichten en laat de rolgordijnen zakken om een gezellige sfeer te creëren als u ’s avonds thuis komt. Of laat u ’s ochtends wekken door zonlicht doordat uw gordijnen vanzelf open gaan als u op moet staan. Creëer optimaal comfort met de vele mogelijkheden van smart home.
Meer informatie over comfort.