Betaalmogelijkheden

Bestelling zonder installatie via de webwinkel

U kunt in onze webwinkel op verschillende manieren betalen voor uw aankoop:

  • iDeal – betaling via uw eigen bank door middel van internetbankieren
  • Creditcard – betaling door middel van bekende creditcardmerken Mastercard, Maestro en Visa. Hierbij heeft u het voordeel dat veel creditcardmaatschappijen aankopen verzekeren.
  • Paypal – betaling eenvoudig en snel door middel van uw Paypal account
  • Vooruitbetaling – betaling vooraf door het geld voor uw bestelling over te maken op NL56 KNAB 0766 1786 17 ten name van Happyflows (KvK bedrijfsnaam van Funliving) onder vermelding van uw ordernummer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling verzonden.

Betalingen bij bestelling met installatie

Ook voor een bestelling met installatie verloopt de betaling via onze webwinkel. Dit is wel zo makkelijk, en geeft u inzicht in uw bestel- en betaalstatus via MyAccount. Voor een bestelling met installatie, al dan niet op basis van een offerte, dient u 50% van het aankoopbedrag als aanbetaling te betalen. Binnen 10 dagen nadat de installatie en inrichting van uw systeem volledig is afgerond, betaalt u de resterende 50%. U heeft hiervoor dezelfde betaalmogelijkheden als hierboven benoemd.

Daarnaast kunt u bij een bestelling met installatie ook achteraf per factuur betalen. U ontvangt dan een factuur met een vervaldatum voor de aanbetaling en een vervaldatum voor het resterende bedrag.

Betalingen voor een abonnement

Funliving heeft ook verschillende abonnementsvormen beschikbaar om u nog beter te kunnen bedienen en/of om via gespreide betaling uw apparatuur af te kopen. Abonnementsbetalingen vinden maandelijks plaats. Hiervoor zijn twee betaalmethoden beschikbaar.

  • Automatische incasso – voor betalingen van een abonnement kunt u gebruik maken van automatische incasso waarbij het bedrag maandelijks door Happyflows (KvK bedrijfsnaam van Funliving) wordt afgeschreven. Wel zo makkelijk.
  • Maandelijkse factuur – ook kunt u op basis van een maandelijkse factuur uw abonnement betalen door middel van een overboeking. Voor deze optie betaalt u wel een administratieopslag van €1,50 per factuur.

Betalen