Over Funliving

Met een smart home is uw leven leuker, makkelijker en kunt u kosten besparen. Ons enthousiasme over de mogelijkheden voor smart home delen wij graag via dit smart home blog. Hier vind je artikelen over smart home concepten en recepten voor het maken van scenes. Wij laten u graag zien dat er smart home mogelijkheden zijn voor zowel kleine als grote budgetten. Komt u er niet helemaal uit en heeft u behoefte aan advies? Schroom niet om contact op te nemen. Als we u op de goede weg kunnen helpen, dan doen we dat graag.

Wie is funliving?


Mathijs Heikamp van Funliving

Mathijs Heikamp

Smart home enthousiast

Mathijs is een ontdekker. Hij wil graag precies weten hoe dingen werken, en hoe die dan vervolgens het handigst te kunnen gebruiken. Hij vindt het heerlijk om urenlang met een nieuw snufje bezig te zijn en daar alles over te leren. Het was bijvoorbeeld een teleurstelling dat de Apple TV daadwerkelijk is. Hij kijkt dan ook naar nieuwe technische snufjes. Eind 2014 kwam hij met een filmpje van Fibaro aanzetten, dat leek hem wel wat. Maar wat er dan precies nodig is om dat daadwerkelijk aan de praat te krijgen was niet heel erg duidelijk. Inmiddels een stuk verder in onze smart home reis deelt hij graag zijn ervaringen.

Iris Bendijk van Funliving

Iris Bendijk

Smart home enthousiast

Iris is een marketeer in hart en nieren. Altijd aan het kijken hoe de klantervaring is en wat daar de beste oplossing voor zou zijn. Ze bedenkt zonder problemen nieuwe toepassingen voor de markt, maakt er een pakkend verhaal van en weet iedereen om haar heen hiervoor te enthousiasmeren. Daarnaast heeft ook zij een zwak voor techniek en wil dat ook altijd zelf begrijpen en kunnen gebruiken. Iris is wel van het praktische en pragmatische. En daarmee ook het ‘praktisch’ geweten. Alleen ‘omdat het kan’ is voor haar over het algemeen niet voldoende.

 

Heeft u een vraag over smart home?